Název | Množství a jednotka |
---|---|
pstruh | 4 ks |
parmská šunka | 4 plátky |
cibule | 1-2 ks |
jablko | 2 ks |
petrželka | |
kmín | |
citron | 1 ks |
máslo na vymazání | |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
Alobal |
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Zasypeme paprikou, hladkou moukou... zobrazit recept
Postup: Krůtí maso nakrájené na nudličky orestujeme na oleji, přidáme nahrubo... zobrazit recept
Postup: Máslovou dýni oloupeme, Hokkaido loupat nemusíme, slupka vařením změkne. Dýni... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Nejdříve uvaříme vajíčka natvrdo. Změklé máslo vymícháme se smetanovým taveným... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Internetové stránkyTvorba profesionálních eshopů na míru. Pronájem eshopů....